Αποστολές - Επιστροφές

Παραδόσεις
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με τη Γενική Ταχυδρομική, σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας, εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, με το ανάλογο κόστος μεταφορικών.

Κύπρος:
Εντός 3-8 εργάσιμων ημερών με το ανάλογο κόστος μεταφορικών.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή για λόγους ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 115 ευρώ. 
Τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν σε περιόδους εκπτώσεων. 

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν ή περισσότερα εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που τo παραλάβετε. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος συμπληρώστε τη φόρμα του προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Στη περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή σας δεν αφορά λάθος της εταιρείας, αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων είναι 3 ευρώ. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.


1) Αλλαγή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς ή για κάποιο άλλο λόγο που μπορείτε να συμπληρώσετε στο έντυπο (επιλογή Αλλαγή στο Έντυπο Επιστροφής). Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν γίνεται πάντοτε με βάση τις αρχικές τιμές, ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων.Σε προϊόντα με προσφορά 50% και 60% δεν είναι δυνατή η αλλαγή του προϊόντος. 

2) Αν δεν υπάρχει άλλο προϊόν για να σας το αντικαταστήσουμε άμεσα, πιστώνουμε τον λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα viamafashion.com με το ανάλογο ποσό, για την αγορά νέου προϊόντος με το ίδιο κόστος. Η χρήση του πιστωτικού ποσού μπορεί να γίνει εντός 30 ημερών από τη μέρα της πίστωσης. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.  

Μόνο με τους δύο παραπάνω τρόπους είναι εφικτή η επιστροφή προϊόντος. 

 


Διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 10 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αλλαγή, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

VIAMA FASHION
Μ. Αλεξάνδρου 65, 562 24
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ΤΗΛ: +30 2310 776144
Email: info@viama-fashion.com

Σημείωση:

*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές επιλογές.
*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους.
*Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.
*Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν που παρήγγειλε και αυτό επιστραφεί πίσω στο κατάστημα, η δεύτερη αποστολή του γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο με τραπεζική κατάθεση του ποσού.